­
Buren Dental

Over ons

Welkom op de website van Buren Dental, onderdeel van dental bauer Nederland.

Op deze pagina vertellen wij u graag meer over onze organisatie, producten en diensten.

Buren Dental is een dynamisch bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring als IT-specialist in de dentale branche. Onze specialiteit is vooral gericht op de service en onderhoud aan digitale röntgenapparatuur en de daarbij horende software.

 Naast de service en onderhoud richten wij ons ook op de verbetering van beeldkwaliteit, iets wat vaak met bestaande middelen te behalen is.Buren Dental richt zich op deze optimale service.

 

 

­

Kwaliteit brengt voordeel

Software, apparatuur en service zijn van groot belang voor uw praktijk. Hoge kwaliteit brengt bedrijfszekerheid, gemak en tijdswinst met zich mee. Voor beeldvormende technieken in uw tandartspraktijk kunt u dan ook het beste bij een specialist hiervoor zijn.

 

 

Op deze pagina vertellen wij u graag meer over onze organisatie, producten en diensten.

Buren Dental is een jong dynamisch bedrijf met vele jaren ervaring op het gebied van (digitaal) röntgen. Onze specialiteit is vooral gericht op de service en onderhoud aan digitale röntgenapparatuur en de daarbij horende software.

Naast de service en onderhoud richten wij ons ook op de verbetering van beeldkwaliteit, iets wat vaak met bestaande middelen te behalen is. Buren Dental richt zich op deze optimale service.

Als specialist zijn wij de aangewezen partij voor digitalisering en vernieuwing van uw (digitale) röntgenapparatuur.

Lees meer over:

 

Dental Expo 2016

 
 

 

 
Heeft u vragen? Bel ons op 0345 - 50 54 22

 

­
De website Buren Dental.nl maakt gebruik van cookies. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan hiernaast eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies