­
Buren Dental

 

Welkom op de website van Buren Dental, onderdeel van dental bauer Nederland.Op deze pagina vertellen wij u graag meer over onze organisatie, producten en diensten.

Buren Dental is een dynamisch bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring als IT-specialist in de dentale branche. Onze specialiteit is vooral gericht op de service en onderhoud aan digitale röntgenapparatuur en de daarbij horende software. Naast de service en onderhoud richten wij ons ook op de verbetering van beeldkwaliteit, iets wat vaak met bestaande middelen te behalen is.Buren Dental richt zich op deze optimale service.

Wij zijn een toevoeging aan de markt door de kwaliteit die wij bieden. Het verstand van zaken en inzet worden door onze steeds groter wordende klantenkring als belangrijkste reden genoemd om de service voor de digitale röntgenapparatuur en de daarbij horende software door ons te laten uitvoeren.

Ook veel leveranciers van digitale röntgenapparatuur schakelen ons in om de service aan deze apparatuur en bijhorende software te verzorgen.Buren Dental begrijpt als geen ander dat het bieden van cruciale service in de vorm van onder andere een snel reagerende storingsdienst, telefonische helpdesk en servicecontracten essentieel zijn om de continuïteit in uw praktijk te garanderen.
 
Door onze samenwerkingen met systeembeheerders, andere dental depots en fabrikanten, kunnen wij u een brede oplossing bieden op het gebied van service en kennis.Neemt u contact met ons op voor meer informatie, of een vrijblijvend gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt dit doen via de contact-pagina per e-mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ), of telefonisch. 

Wij staan voor u klaar

Advies op maat van Buren Dental

Met goede apparatuur, goede afstelling en goede werking wordt uw werkdag efficiënter en leuker.

 

 
 
Heeft u vragen? Bel ons op 0345 - 50 54 22

 

­
De website Buren Dental.nl maakt gebruik van cookies. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan hiernaast eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies