­
Buren Dental

Buren Dental B.V., gevestigd aan de Aaldor 16 B, 4191 PC Geldermalsen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.burendental.nl
de Aaldor 16 B
4191 PC Geldermalsen
0345 – 505422

Persoonsgegevens die wij verwerken
Buren Dental B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

Los van deze zaken kan personeel van Buren Dental B.V. tijdens een klantbezoek in de situatie komen waarbij patiëntgegevens ingezien worden. Het inzien van patiëntgegevens is nooit ons doel en wij verklaren dan ook deze gegevens waar mogelijk te negeren. Personeel van Buren Dental B.V. zal iedere vorm van patiëntgegevens als strikt vertrouwelijk beschouwen en deze niet kopiëren.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via onze contactpagina dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Buren Dental B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Om goederen en diensten bij u af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming
Buren Dental B.V. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Buren Dental B.V.) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Buren Dental B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens  > Gedurende klantrelatie
Personalia  > Gedurende klantrelatie                         
Adres  > Gedurende klantrelatie
Enzovoort  > Gedurende klantrelatie


Delen van persoonsgegevens met derden
Buren Dental B.V. verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Buren Dental B.V. gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Buren Dental B.V. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/
 
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Buren Dental B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar onze klantenservice via onze contactpagina.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Buren Dental B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Buren Dental B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik,
neem dan contact op met onze klantenservice of via onze contactpagina

 

Welkom op de website van Buren Dental.Op deze pagina vertellen wij u graag meer over onze organisatie, producten en diensten.

Buren Dental is een jong dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring als IT-specialist in de dentale branche. Onze specialiteit is vooral gericht op de service en onderhoud aan digitale röntgenapparatuur en de daarbij horende software. Naast de service en onderhoud richten wij ons ook op de verbetering van beeldkwaliteit, iets wat vaak met bestaande middelen te behalen is.Buren Dental richt zich op deze optimale service.

Wij zijn een toevoeging aan de markt door de kwaliteit die wij bieden. Het verstand van zaken en inzet worden door onze steeds groter wordende klantenkring als belangrijkste reden genoemd om de service voor de digitale röntgenapparatuur en de daarbij horende software door ons te laten uitvoeren.

Ook veel leveranciers van digitale röntgenapparatuur schakelen ons in om de service aan deze apparatuur en bijhorende software te verzorgen.Buren Dental begrijpt als geen ander dat het bieden van cruciale service in de vorm van onder andere een snel reagerende storingsdienst, telefonische helpdesk en servicecontracten essentieel zijn om de continuïteit in uw praktijk te garanderen.
 
Door onze samenwerkingen met systeembeheerders, andere dental depots en fabrikanten, kunnen wij u een brede oplossing bieden op het gebied van service en kennis.Neemt u contact met ons op voor meer informatie, of een vrijblijvend gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt dit doen via de contact-pagina per e-mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ), of telefonisch. 

 

Op deze pagina vertellen wij u graag meer over onze organisatie, producten en diensten.

Buren Dental is een jong dynamisch bedrijf met vele jaren ervaring op het gebied van (digitaal) röntgen. Onze specialiteit is vooral gericht op de service en onderhoud aan digitale röntgenapparatuur en de daarbij horende software.

Naast de service en onderhoud richten wij ons ook op de verbetering van beeldkwaliteit, iets wat vaak met bestaande middelen te behalen is. Buren Dental richt zich op deze optimale service.

Als specialist zijn wij de aangewezen partij voor digitalisering en vernieuwing van uw (digitale) röntgenapparatuur.

Lees meer over:

Subcategorieën

Kom jij ons team versterken?

Onderstaand de beschikbare vacatures:

 

 

 
Heeft u vragen? Bel ons op 0345 - 50 54 22

 

­
De website Buren Dental.nl maakt gebruik van cookies. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan hiernaast eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies